Presentatietraining

Image

Na 28 jaar in het onderwijs als logopediste gewerkt te hebben, heb ik mijn expertise op het gebied van communicatie gekoppeld aan het imago.

Bij een eerste ontmoeting, sollicitatiegesprek of presentatie is het belangrijk een goede indruk achter te laten. Er wordt vaak al in 30 seconden een beeld van iemand gevormd. Het effect dat wij op anderen hebben, bestaat voor 55% uit uiterlijk, voor 38 % uit stem/houding/lichaamstaal en slechts voor 7% uit wat we zeggen.

Hoe wilt u gezien worden, hoe wilt u met uw bedrijf naar buiten treden. Wat kunt u doen om zelfverzekerd over te komen tijdens het houden van een pitch, het voeren van een gesprek, het houden van een presentatie of het geven van een workshop?

Allereerst is het belangrijk om je goed te kleden, passend bij de doelgroep. Welke kleuren laten u stralen, welke kledingstijl past bij uw persoonlijkheid en wat wilt u uitstralen?

Ik help u er graag bij. Klik voor meer informatie op de volgende link: https://www.beautyspectrum.nl/behandelingen/kleur-en-kledingadvies-garderobecheck/ 

Communicatie bestaat uit non- verbale communicatie en verbale communicatie. Ik richt mij tijdens de presentatietraining vooral op het logopedische aspect. Ik geef trainingen op het gebied van een goede houding, ademing, stem, articulatie, tempo en intonatie. Deze doelgerichte oefeningen zijn direct toepasbaar. Succes verzekerd.

Speciale aanbieding tot 31 maart 2020:

A. Presentatietechnieken, 10 sessies € 270,00

B. Presentatietechnieken EN kleur-en kledingadvies (image styling) € 395,00

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op via de mail (jswiessenberg@gmail.com) of telefoon (06-44072396). Graag tot ziens!