Huidverbetering

Gezichtsbehandelingen

NIEUW Dalton Marine Cosmetics , met het Celumer Maritiem Extract
* Dalton Relax Behandeling … € 58,50
* Dalton Extreme lift Behandeling…€ 65,50 (extreme-lift ampul) natuurlijke ‘ botox’ 

* Dalton Energie Behandeling…€ 63,00 (Q10 ampul) voor de vale huid
* Dalton Hyaluron Behandeling …€ 63,50 (hyaluron ampul) voor de vochtarme huid

* Dalton Caviar de Luxe Behandeling…€ 65,50 (caviaar ampul) anti-aging

* Dalton SEA Stamcel  Behandeling…€ 64,50 (SEA stamcel ampul) anti-aging

* For Men Dalton Facial Treatment…€ 49,95
* Dalton acne …€ 45,00
* Dalton anti-aging
(incl bindweefselmassage en hyaluron ampul)…€ 69,00
* Bindweefsel kuur: 6 halen, 5 betalen…€ 345,00

HYALURON TREATMENT
* Insluizen extra hyaluron(gelaat)met ultrasound tijdens behandeling…€ 9,95
* Decolleté treatment (scrub, hyaluron, bindweefselmassage, olie, paraffinepakking)…€ 25,00

De behandelingen vanaf € 58,50 zijn inclusief epileren en massage van gelaat, schouders en decolleté.
Het Dalton Marine Cosmetics huidverbeteringssysteem is gebaseerd op de werkzaamheid van het “Celumer Maritiem Extract”. Dit extract, met als basis algen, mosselen (schelp), plankton, oesters (schelp), mineralen, sporenelementen en kaviaar, bezit overeenkomstige eigenschappen als ons bloedplasma. Het lichaam herkent deze minerale samenstelling en trekt het als een magneet naar de huidcellen. De combinatie van sporenelementen en minerale zouten in het zeewater is herkenbaar voor het lichaam. Het wordt optimaal geabsorbeerd en verdragen door de huid. Afvalstoffen worden afgevoerd zodat de werkzame stoffen van de producten optimaal hun werk kunnen doen. Het proces van huidverbetering begint en is gegarandeerd snel zichtbaar. Dalton Marine Cosmetics heeft uitsluitend natuurlijke en biologische/vegetarische huidverbeteringsproducten.

Huidverbetering

Gezichtsbehandelingen

2B BIOBEAUTY
* 2B BioBeauty Relax Behandeling …€ 58,50
* 2B BioBeauty Collageen Relax Behandeling…€ 65,00 (collageen masker)
* For Men 2BFacial Treatment…€ 49,95
* 2B BioBeauty Quick (reinigen, masker en dag/nachtcrème)…€ 39,95
* Combi: 30 min.lichaamsmassage +30 min.Quick face …€ 55,00
* 2B BioPeeling… kruidenpeeling (voor man/vrouw)…€ 69,00
–eenmalige kennismakingsbehandeling…€ 39,95
Abonnement 10 behandelingen
incl. 6 producten (twv +/- € 250,00)…€ 690,00
Biopeeling kuur (bij probleemhuid),
3 behandelingen in 10 dagen, excl. 6 producten… € 177,95

De behandelingen vanaf € 58,50 zijn inclusief epileren en massage van gelaat, schouders en decolleté.
2BbioBeauty komt uit België. Het is een natuurzuiver merk en bevat een Biopeeling. Deze kruidenpeeling dringt diep in de huid, stimuleert alle huidfuncties, verwijdert dode huidcellen en is een echte oppepper. Bij huidproblemen (acne, pigmentvlekken, rimpelvorming) geeft de Biopeeling in kuurverband mooie resultaten.
Geschikt voor zowel de man als de vrouw.

Huidverbetering

Jane Scrivner en de Orb
* Silk Cocoon Treatment …€ 60,00 Zijde en warme olie ! Voor een echt wellness gevoel.
Eenmalige kennismakingsaanbieding :
€ 55,00
* JS Skincare 5 a day Facial…€ 65,00. Zijde , exfolieren, guasha, cupping, jaderoller en hydrateren (hyaluron en olie). Een echte winterbehandeling.
Eenmalige kennismakingsaanbieding: € 60,00

Het merk Jane Scrivner (JS) komt uit Engeland. Het is een natuurlijke lijn en gemaakt van 100% authentieke kern-oliën en natuurlijke ingrediënten. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de Orb. In de Orb kan massage olie, paraffine of hars warm gemaakt worden. Warme producten dringen dieper door, worden beter opgenomen en geven een beter resultaat. De Silk Cocoon gelaatsbehandeling reinigt, zuivert, verfrist en verstevigt – precies wat nodig is om de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan. Tevens is een warme olie- massage een weldadige beleving voor uw huid.
De skincare 5a day facial bestaat uit 5 heerlijke producten die uw huid repareren, beschermen en voeden. Uw huid wordt weer in balans gebracht.NIEUW: Micro-needling
* Rimpels/lijntjes
* Vale en slecht doorbloede huid
* Pigmentvlekken
* Millia (gerstekorrels)
* Littekens

Prijs:
€ 89,95 per behandeling
Kuur: 4 tot 6 behandelingen voor het beste resultaat
Micro-needling gebruikt het zelfhelende vermogen van de huid.


Microfijne naalden perforeren de huid en creëren kleine, doelgerichte micro-wondjes. Fibroblasten in de huid worden direct aan het werk gezet. De bloedtoevoer wordt verbeterd en collageen en elastine worden aangemaakt. Door deze kleine wondjes in de huid kunnen actieve werkstoffen (bijvoorbeeld hyaluronzuur) direct opgenomen worden en wordt de huid van binnenuit aangezet tot huidvernieuwing.

Hyaluronzuur is een van de vele eiwitstoffen die in de huid voorkomen. Hyaluronzuur is het vulmiddel tussen de cellen. Het kan duizend maal zijn eigen gewicht aan water binden. Lijntjes/rimpels worden als het ware van binnenuit opgevuld. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof.
Micro needling verbetert de huidconditie en de huidstructuur.
Dus ook zeer geschikt voor het verfijnen van de poriën, het verstevigen van de huid en voor het verminderen van littekens.
Verschillende zones binnen het gelaat kunnen behandeld worden: voorhoofd en fronsrimpels, kraaienpootjes, bovenlip, neuslippenplooi, kaken en wangen.

Vóór de micro needling wordt het Carboxy Co2 masker aangebracht. Door deze voorbehandeling wordt er zuurstof vrijgemaakt in de huid. De huid wordt strakker en egaler. Vetophopingen en donkere kringen onder de ogen verminderen. Na de micro needling volgt een kalmerend masker met extra hyaluronzuur.

Elke behandeling is een boost voor je huid en geeft een mooie verbetering. De huid is vaak eerst wat rood, maar dit verdwijnt vrij snel. De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces en niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken. Voor het beste resultaat wordt dan ook een kuur geadviseerd èn producten voor thuisgebruik. Het resultaat is na een paar maanden zichtbaar en het proces blijft nog lang doorgaan in de huid.

Na een kuur:

-is de huid beter doorbloed
-ziet de huid er strakker en frisser uit
-zijn de porien fijner
-zijn lijntjes vervaagd
-is de huidstructuur verbeterd, de opperhuid en lederhuid zijn dikker en steviger, o.a door de aanmaak van collageen en elastine

Gezonde huid van binnenuit

In de salon wordt ook aandacht besteed aan een gezonde huid van binnenuit. Voeding speelt een belangrijke rol. De huid is een weerspiegeling van de darmen. Colladeen Derma Plus is een voedingssupplement vol anti-oxidanten. Colladeen Derma Plus vertraagt de afbraak van collageen en elastine, verbetert de conditie van de bloedvaten en bouwt een natuurlijke zonnefactor op in de huid. UV-straling is namelijk één van de grootste oorzaken van huidveroudering (rimpels).
Kijk voor meer informatie op www.gezondehuidvanbinnenuit.nl