Bindweefsel specialisatie

U kunt in de salon terecht voor een effectieve anti-aging behandeling. De aanmaak van collageen en elastine zijn beide verantwoordelijk voor het volume in de huid en het onderliggende bindweefsel. Bij een ouder wordende huid (en dat begint al rond 25 jaar) vertragen de collageen- en elastineproducties, waardoor de huid aan spankracht verliest. De bindweefselmassage is een zeer goede behandeling voor de huid. Door deze massage wordt de vochtcirculatie en talgproductie van de huid gestimuleerd, de afvalstoffen afgevoerd en wordt er nieuwe celdeling geactiveerd. Met deze bindweefselmassage kan er specifiek op plaatselijke rimpelvorming worden gewerkt. Het resultaat is een mooie jonger uitziende huid. Het grootste effect bereikt men in kuurverband van een aantal behandelingen. De bindweefselmassage wordt alleen uitgevoerd door gespecialiseerde schoonheidsspecialisten.
* DALTON Marine Cosmetics anti-aging behandeling inclusief bindweefselmassage en hyaluronampul € 69,00
Kuur: 6 behandelingen, 5 betalen: € 345,00

Gebruikt u tijdens de kuur ook het voedingssupplement Colladeen Derma Plus, dan werkt u ook van binnenuit aan een mooie huid.
Colladeen Derma Plus vertraagt namelijk de afbraak van collageen en elastine , verbetert de conditie van de bloedvaten en bouwt een natuurlijke zonnefactor op in de huid. UV-straling is namelijk één van de grootste oorzaken van huidveroudering (rimpels).
Kijk voor meer informatie op
www.gezondehuidvanbinnenuit.nl